Dag 3: Miami - Florida City

En onze eerste alligator is een feit! :-) We zijn vanavond het Everglades park ingereden om de Anhinga Trail te gaan wandelen. Spijtig genoeg was er een zwaar onweer op komst en hebben we niet echt de tijd kunnen nemen om alles goed te bekijken. Maarrrrrrrr we hebben tòch een alligator zien liggen in het water. Het was wel een andere bezoeker die ons erop wees want zelf zouden we hem niet gevonden hebben. We hebben ook nog 1 schildpad gespot in het water én een slang. Op de terugweg naar ons motel brak het onweer pas écht los. De weg stond op enkele plekken in no time onder water. Nét op tijd vertrokken dus! 
Rijden we rustig in de middle of nowhere, (het park godgans verlaten), zien we ineens een auto met vòlle snelheid door een open vlakte scheuren en als een gék terug de baan opvliegen met 2 politiewagens in full speed achter hem aan!! Owkeeeeeeeej??? (vandaar die helikopter dus die we enkele minuutjes eerder hadden gespot boven dat gebied).



Verder zijn we enkele winkels binnengesprongen, waaronder de Apple Store waar Lisa zich weer kostelijk geamuseerd heeft! Waar die bengels trouwens  écht niet veel voor nodig hebben soms! ;-DDD


Klik hier voor de foto's