Dag 13: Davenport

Aquatica is letterlijk in het water gevallen… We werden tegen 16u uit het zwembad gezet + alle glijbanen werden onmiddellijk gesloten omwille van het opkomende stormweer. We hebben uiteindelijk rond half zes het park verlaten omdat er volgens buienradar geen beterschap in zicht was. Voor niks een uur onder een parasol zitten schuilen, hopend op beterschap, want tot hier toe waren die buien/stormen altijd maar van korte duur maar vandaag niet dus… Zélfs nu is het hier nog vollenbak aan het onweren en we zijn nu toch al half 10 ’s avonds. (Misschien dat ik wat regen naar België kan sturen want jullie kunnen het daar beter gebruiken nietwaar!?) ;-)
Hoewel we toch geluk gehad hebben dat het pas zo laat in de namiddag is beginnen regenen zodat we tòch enkele leuke glijbanen hebben kunnen doen! (Jawel, de glijbaantjes hier zijn echt wel superplezant!!) :-) 
Maar om te eten was het dan weer een échte RAMP, want eigen eten mocht  niet mee naar binnen. Dus je zou verwachten dat ze er binnen het park dan goed op voorzien zijn…?? NIET DUS! Jan heeft meer dan 3 kwartier staan aanschuiven om aan eten te geraken en is uit pure miserie uit de rij gestapt, omdat het ernaar uitzag dat hij er zéker nog méér dan een uur ging staan. (ging van geen kl***te vooruit en zijn duidelijk niet op een grote massa volk voorzien!!!) Dan maar voor ieders een klein zakje chips + een frisdrankje gaan halen als lunch… pfffff 
Achteraf zijn we dan maar gestopt aan de Sweet Tomatoes (2de keer deze week), om er onze buikjes lekker rond te eten. Is trouwens een échte aanrader daar, maar dat had ik vorige keer al gezegd denk ik… ;-) 
Hopelijk de volgende dagen wat beter weer want we hebben nog wel enkele activiteiten op het programma staan. Maar morgen eerst nog een rustdagje dus dat wordt dan waarschijnlijk weer een hééééééééééééééle saaie blog, of wie weet wat we misschien nog allemaal meemaken?!? ;-P

Geen opmerkingen:

Een reactie posten