Dag 1: Miami

En dagje 1was al suuupergeslaagd sé! Buiten het feit dat de belgjes nu uit het WK liggen maar ach, er zijn ergere dingen in het leven nietwaar? ;-) We zijn deze match trouwens gaan bekijken in een lokale sportsbar. Was héél plezant, buiten die ene 'Frans-Amerikaan' die het nodig vond om de ganse sfeer te verpesten, voor iedereen die voor Belgie supporterde... Na de match kwamen zelfs enkele fransmannen zich bij ons verontschuldigen omdat ze zich schaamden in zijn plaats. Letterlijk zeiden ze: "We apologize for the local French asshole...!"(dit zegt wel genoeg zeker...?) ;-D Maar de ervaring zelf was zéééker de moeite om eens mee te maken.! Die bar hing bomvol grote televisieschermen en met een knabbel en een drankje erbij was het daar best wel leuk vertoeven! ;-)



De rest van de dag hebben we niet zoveel gedaan. Vanmorgen hebben de kindertjes genoten van het zwembad wat natuurlijk weer een waar spetterfestijn was en vanavond zijn we nog gestopt bij Wallmart om wat inkoopjes te doen... We hadden eigenlijk meer plastiek zakjes in onze kar liggen dan producten zélf!!! (Bijna ieder artikel wordt apart in een zakje gestoken!!) En wij belgen maar ons best doen om de plastiekberg te doen verminderen....?!?



Vanmorgen toen we buiten keken wachtte ons een superaangename verrassing! Wat een uitzicht hier! Dit hadden we gisteren nl. niet gezien toen we in het donker aankwamen.



En het zit hier ook bomvol 'wildlife'! Leguanen zo veel als je wil in alle kleuren en formaten. Was wél effe schrikken de eerste keer dat we buiten kwamen en er gelijk 3 van die grote exemplaren voor onze neus zaten! Zo'n beest zou trouwens best wel eens een leuk souveniertje kunnen zijn volgens ons Laura ;-D

KLIK HIER VOOR DE FOTO'S