Dag 10: Davenport

Allé, dankzij onze Len hebben we onze fitness weeral gehad voor vandaag sé! Meneerke wou gaan minigolfen, en hij wou niet één, maar liefst alle 2 de parcours spelen! (36 holes dus). Het parcours lag verdeeld over verschillende etages dus het was heel de tijd trapje op en trapje af met de brandende zon gans de tijd op onze smikkel! ;-) Ik zweet er nog van! (ps: En ikke maar denken dat het vandaag mijn rustdagje zou worden…) ;-P Maar we hebben ons wél goed geamuseerd! Een mooi parcours en vooral ook heel leuk aangelegd met bruggetjes en een waterval en zo van die fratskes. (lekker op z’n amerikaans dus!) 
Na onze ‘workout’ zijn we gestopt aan Sweet Tomatoes om een hapje te gaan eten. Dit was weeral een goeie vondst, want we hebben voor relatief weinig geld goed gegeten! 



Morgen is het weer vroeg opstaan, want dan gaan we naar Islands of Adventure (het 2de park van Universal). Laura heeft er weeral véél zin in, want dan kan ze het andere Harry Potter gedeelte gaan bekijken. Ben zelf ook wel eens benieuwd eigenlijk... :-)