Dag 17: Davenport

Jan is helemaal in zen nopjes want we zijn vandaag naar het Kennedy Space Center geweest! Véél raketjes en 1 space shuttle gezien, supercool!! We hebben een bustour gedaan van 2 uur die ons over een groot deel van het terrein reed. Onderweg hebben we enkele lanceerplatformen, hét NASA gebouw en enkele dingen gezien, waarvan ik niet begreep wat het allemaal moest voorstellen... (Tja, Jandagjes zijn soms  iets moeilijker te volgen voor ons Frouke) :-p Maar hoewel het meer Jan zen ding was vandaag vond ik het zelf toch écht wel de moeite waard om eens gezien te hebben! De Saturn V voor de Apollo van zò dichtbij zien hangen en het moment wanneer het doek naar beneden valt en je met je neus op de Atlantis spaceshuttle staat was écht wel indrukwekkend mooi!! We zijn ook eventjes écht in de ruimte geweest want we hebben een spaceshuttle simulator gedaan die volgens echte astronauten redelijk dicht in de buurt komt om het gevoel te ervaren zoals bij een échte lancering. (ook weer suuupertof gedaan!) 
Op het einde van ons bezoek zijn we ook nog eventjes de giftstore binnengesprongen waar Jan een T-shirt en een trui van NASA voor zichzelf heeft gekocht. 
Daarna zijn we terug richting Davenport gereden omdat we morgen alweer een drukke dag voor de boeg hebben! Dan wordt het alweer een pret(park)dagje! Tot laterrrrrrr!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten