Dag 16: Davenport

Weeral een rustdagje gehad vandaag sé. Hadden we echt wel nodig na ons in-ten-sie-ve Disneybezoek van gisteren ;-) De bedoeeeeling was eigenlijk dat we zo lang mogelijk zouden uitslapen, maar daar dachten de tuinverzorgers van deze wijk anders over… Om half 7 vanmorgen werd er al duchtig rond ons huis gecrosst met een grasmaaier gevolgd door iemand met een bladblazer. Ik keek effe naar buiten en die stonden letterlijk voor ons slaapkamerraam de blaadjes (die er niet lagen) weg te blazen!  AAAAAAAAARRRGGGHHHHHHHHH Dus ja, ons Frek (veel te vroeg) wakker natuurlijk, zuuuucht…… :-/
De bengels waren er jammer genoeg ook van wakker geworden. .. Maar och, ochtendstond heeft goud in de mond nietwaar? ;-)
Lekker veel tijd gehad dus om met men blogje bezig te zijn, wat te plonzen en Jan af te drogen met het poolbiljarten! ;-D
Jan is in de voormiddag ook nog een half uurtje gaan lopen in het ‘clubhuis’ van deze wijk. Hier mogen we gebruik van maken gedurende ons verblijf in dit huis. Er is een groot gemeenschappelijk zwembad, fitnesstoestellen en een pingpongtafel zonder balletjes. Was wel jammer want ik was speciaal meegegaan om er eventjes met ons Lisa te gaan pingpongen… Maar ja, dat zal voor een volgende keer zijn… De meisjes hebben zich vanavond ook nog bezig gehouden met de GoPro in het zwembad. Leuke aanwinst trouwens, want dit speeltje heeft al best leuke en mooie filmpjes/foto’s opgeleverd! 


Morgen staan we weer goed op tijd op, want dan rijden we naar Kennedy Space Center. Hier kijkt Jan al een lànge tijd naar uit, dus hopelijk morgen véél te vertellen! ;-) 

Klik hier voor de foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten