Dag 23: Perry - Panama City Beach

We zijn vandaag van Perry naar Panama City Beach gereden met de bedoeling onderweg enkele mooie plekjes te bezoeken, maar omwille van de gigantische regenbuien die we tijdens onze rit te verwerken kregen, zijn we maar in één ruk doorgereden naar ons appartement. 

De buien waren op sommige momenten zò hevig  dat we gewoonweg nìks meer van de weg zagen! We zagen dan ook geen enkele mogelijkheid om de auto aan de kant te zetten, dus zat er niks anders op dan te vertrouwen op de gps… 
Rond 14u arriveerden we een uurtje vroeger om te kunnen inchecken (is hier een andere tijdzone trouwens) maar gelukkig kregen we toch alvast onze sleutel. 
Na het inchecken zijn we even naar het strand gegaan (het was eventjes droog halleluja!) maar de volgende bui was al duidelijk onderweg! Even later weer vollenbak regen pffffffffff. 



We kregen 's avonds ook al bericht van het bedrijf waarmee we een dolfijnentour zouden doen morgen, dat het weer er absoluut niet goed uitzag voor morgen en dat de kans er inzit dat de tour geannuleerd zou worden. (Te weten dat ik deze plek speciaal had ingepland om die tour te kunnen gaan doen). Maar ik ben al blij dat ze geen risico’s willen nemen. Liever mijn geld terug dan… Morgenvroeg weten we meer. 
Na het avondeten zijn de meisjes toch nog even het zwembad ingesprongen (was weer even gestopt met regenen oef!). 
Hoewel het weer hier op de moment ferm tegenvalt maakt het pràchtige uitzicht dat we hebben vanuit onze kamer dan weer véél goed! ;-)


Klik hier voor de foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten