Dag 29: Townsend

Het raften was suuuuuuuuuuuuuperleuk!!!!! Iets wilder dan onze eerste rafttrip 2 jaar geleden, maar dat vonden we helemaal niet erg, want hoe meer en hoe wilder de rapids hoe plezanterrrrr!!! 



Er is gelukkig niemand overboord gegaan dus de grootouders kunnen weer op beide oren slapen… ;-p
Na het raften zijn we iets minder spectaculairs gaan doen, nl. minigolf. Dit was een leuk tussendoor activiteitje om onze terugrit naar het motel wat te breken. Dit was ook héél plezant want ik heb ééééééééééiiiindelijk onze Len een keertje kunnen verslaan! (meestal wint hij bij dit spel. héhéhé) ;-)
We zijn ook eventjes gestopt aan Little River waar de kindertjes zich hebben geamuseerd in het water. Het was wél goed uitkijken geblazen want de bodem bestaat vooral uit kleine rotsen dus met blote voeten is dit wel een uitdaging. (volgende keer misschien maar eens waterschoenen aanschaffen…). 



Morgen staan Jan en ik héél vroeg op om de Cades Cove looproad te gaan fietsen. De kinderen laten we uitslapen omdat we anders te veel protest gaan krijgen vrees ik. Èn vreselijk vroeg opstaan én gaan fietsen in een gebied waar je een grote kans maakt op beren…. (Len was na onze eerste beerontmoeting gisteren als een raket naar de auto gespurt dus misschien maar beter dat hij morgen veilig op de kamer blijft…). 
Het zal dus een tripje onder ons getweetjes worden. Zullen we beertjes zien? Of misschien ook niet…??? Dàt zullen jullie morgen te weten komen! Moest er morgen géén blogje meer volgen, tja dan zijn we er misschien wel ééntje tegengekomen op onze weg) ;-p

Geen opmerkingen:

Een reactie posten