Dag 27: Newnan - Townsend

Aiai, het deed pijn ons hotelletje in Newnan achterlaten. Dit was voor ons tot hiertoe het beste hotel waar we al verbleven tijdens onze 3 Amerikareizen. 
We zijn vanuit Newnan naar Atlanta gereden om daar ‘The World of Coca Cola’ te gaan bezoeken. Lag tòch op onze weg dus waarom niet? 
Voor het museum nog even op de foto met Meneer Cola himself. (John Pemberton).


Daarna hebben Jan en ik er zo’n 2 uurtjes rondgewandeld terwijl de bengels het na een half uur al voor bekeken hielden en naar de 'Tasting Room’ zijn gegaan. Daar kon je proeven van wel meer dan 100 verschillende soorten drankjes van Coca Cola van over de hele wereld. Dit gedeelte vonden ze héél plezant natuurlijk! ;-D 




Ook hebben we dé kluis gezien waar het geheime recept van Coca Cola wordt bewaard. (Yeah right!! Alsof ze die plek zo maar eventjes prijsgeven…) ;-p Ach ja, toch maar even mee op de foto! 


Rond 12u hadden we alles wel gezien en zijn we verder gereden naar Townsend. Dit is een rustig stadje vlak aan de ingang van de Great Smoky Mountains. Van hieruit gaan we het park een stukje proberen te verkennen. Raften en tuben staan ook nog op het programma! Dus we hebben het nog drukdrukdrukdrukdruk!! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten