Dag 32: Savannah

Vanmorgen zijn we naar Wormsloe Historic Site geweest. Dit is een overblijfsel van een koloniale nederzetting, vooral bekend om zijn 1,5 mijl lange oprijlaan met aan beide kanten overhangende ‘oak’bomen. Dit is een zeer fotogenieke plek en deze laan is dan ook bekend uit verschillende films.



Je moet er wel inkom betalen als je met de auto door deze dreef wil rijden en om er foto’s te mogen nemen. Dit hebben we dan ook maar netjes gedaan en met de tickets konden we ook gelijk langs enkele historische sites wandelen. (Het leek eigenlijk op een soort van mini Bokrijk). 

Het was al serieus warm dus heel lang zijn we er niet gebleven. (we merken terug het verschil in warmte/vochtigheid vergeleken met de omgeving van de Great Smokey Mountains/Atlanta/… ). We voelen dat we terug tegen Florida zijn. Snikheet en een hoge luchtvochtigheid, pffffff…. 
Na de Wormsloe Historic Site zijn we doorgereden naar het historische stadsgedeelte van Savannah. Daar hebben we vooral giftshops gedaan omdat Lisa nog op zoek was naar een leuk zomerhoedje. Ook zijn we een suuuuperleuke (maar vrééééééééselijk dure) snoepwinkel binnengesprongen. (Savannah's Candy Kitchen)
De kindjes vonden het hier héiélemaal geweldig, want ze hebben er zelf snoepjes mogen scheppen, ze hadden keuze uit een volledige wand! Ik vermoed dan ook dat dit voor hen sowieso in hun top 3 van deze reis zal belanden!! ;-)



Jan wou daarna nog graag naar het Georgia State Railroad Museum (lag toch in de buurt). Het was er wel hot hot, maar Jan vond het wel de moeite. 
’s Avonds zijn we gaan eten bij Olive’s Garden (beste vondst qua restaurant tijdens deze reis!) 
Na het eten hebben Jan en de meisjes nog lekker  geplonst  in het zwembad en zo was onze dag weeral (veel te snel) om.
Morgen is onze laatste rijdag en zullen we 's avonds onze mooie reis beeindigen in Orlando. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten