Dag 34: Orlando - Atlanta - Brussel

We zijn na een lange en vermoeiende reisdag weer thuis sé!
Het inpakken gisterenavond was een echt precisiewerkje. We hebben serieus mogen puzzelen om alles in onze koffers te krijgen maar het is ons na een uurtje wél gelukt! :-)
Tegen de middag zijn we onze huurauto gaan inleveren aan het AVIS car rental punt. Dit ging weer supergemakkelijk! Auto achter in een rij zetten,  afrekeningetje ontvangen, koffers eruit en hop naar de luchthaven. Deze was gelukkig op wandelafstand. Wél even iemand moeten afwimpelen die zich in gebrekkig Engels aanbood om voor 10 dollar onze koffers tot de check-in te brengen, maar deze afstand was zodanig kort dat we hem er maar vriendelijk voor bedankt hebben.
Vlak voor het boarden van onze eerste vlucht (Orlando naar Atlanta) hing er een onweer vlak boven de luchthaven. Op een gegeven moment leek het of er een bliksemschicht recht op het dak insloeg! (misschien een teken van bovenuit dat we niet mochten vertrekken uit Amerika...) ;-P
Dit onweer had jammer genoeg het gevolg dat we pas een half uur later konden vertrekken, en aangezien we oorspronkelijk maar een kleine 2 uur hadden om over te stappen in Atlanta werd Jan al ietwat zenuwachtig... Hij twijfelde namelijk of we nogmaals door een controle zouden moeten met onze spullen, maar dit was gelukkig niet het geval.
We zijn dus na onze korte vlucht richting Atlanta direct kunnen instappen voor onze lange vlucht naar Brussel. Dit kwam qua timing eigenlijk perfect uit! Het ene vliegtuig uit en het volgende alweer in. (bijjjjjjna een rechtstreekse vlucht dus!) ;-P Na 8 saaaaaaaaaaie uurtjes vlogen we hóp de grijze wolken in! (Lijkt wel of ze meegekomen zijn!). Onze taxi stond ook al netjes te wachten op ons!
Soit, terug naar the real life nu..., naar de was en de plas... :-/
Máár we hebben een fantastisch mooie reis waar we op kunnen terug kijken! + het nagenieten van de foto's en de filmpjes is ook nog altijd geweldig plezant! 

Klik hier voor de foto's





Geen opmerkingen:

Een reactie posten