Dag 25: Panama City Beach - Newnan

Jaja, we zijn dan tòch dolfijntjes gaan spotten vandaag!! We stonden vanmorgen op en het bleek stralend weer buiten. Het zonnetje scheen al volop! Nooooit verwacht om zo’n mooi weer te krijgen omdat ze gisteren nog spraken van thunderstorms en véél regen! Wàt een geluk zeg! :-) 
Het beloofde nu wel een lange dag te gaan worden omdat we na deze dolfijnentrip nog 5u moesten doorrijden naar onze volgende locatie, maar we hadden het er voor over. (aja, we waren er speciaal voor naar Panama City Beach gekomen). 
Een uurtje na vertrek aan ons appartement zaten we dan ook met zen allen op een dolfijnenboot! Whoehoeeee ;-)
Eerst moesten we een ruw stuk met hoge golven over vooraleer we aan het échte werk konden beginnen!
Vanaf het moment dat we in open zee zaten kon er in het water gezwommen worden op de momenten dat onze gids aangaf dat het ok was. Enkel Jan en Lisa zijn in het water gegaan, de rest bleef liever veilig op de boot. Nog geen uurtje later hadden Laura en ik jammer genoeg last van zeeziekte. (nog nòòit gehad, maar ja, we zaten ook constant op de golven en op zo’n kleine boot heb je dan ook snel prijs natuurlijk…). Na het dolfijnspotten zijn we nog eventjes doorgevaren naar Shell Island waar we eventjes van de boot konden om te snorkelen, maar het water was zò troebel van het slechte weer gisteren dat we niks bijzonders hebben gezien. Normaal gezien kan je daar verschillende visjes, zeepaardjes, en vele andere zeediertjes zien, maar niet vandaag dus. 
Eens van de boot voelden Laura en ik ons alweer een pàk beter en zijn we vol goede moed begonnen aan onze 5 uur durende trip naar Newnan (Georgia). Het eerste uur zijn we nog door verschillende zware regenbuien gereden maar daarna klaarde de lucht volledig op. 



De weg die we reden was zo mooi dat de uren voorbijvlogen! We zagen het ene na het andere mooie landschap en het rijden was dan ook absoluut géén straf! 
Morgen gaan we naar Senoia waar de bekende televisiereeks ‘The Walking Dead’ wordt opgenomen. Ben eens benieuwd of we veel zombies zullen tegenkomen! ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten