Dag 28: Townsend

We hebben een zwarte beer gezien vandaag!!!! Het was wel in een superflits maar ik heb hem met eigen ogen gezien!! Ik heb er spijtig genoeg geen foto van omdat het té snel ging… We zagen hem op onze terugweg tijdens de Laurel Falls trail. Er stond een groepje mensen te kijken en te wijzen naar beneden (dan weet je meestal al dat er iets gaande is) en jawel hoor, door het bos hoorden we geritsel en zagen we een zwarte beer! Het leek een kleintje te zijn dus ik was wel even ongerust of mama beer ook niet ergens in de buurt was, maar dit was gelukkig niet het geval. Een slang lag er ook gewoon langs het wandelpad! Brrrrrrr… Ik ben dan ook maar netjes op het wandelpad blijven lopen. 
Het was best een lange tocht naar de waterval, maar het resultaat loonde wél de moeite. 



We hadden wel de pech dat het juist begon te regenen op het moment dat we de waterval bereikten! Maar we konden nog juist op een droog moment enkele foto’s nemen. We waren nog maar nét aan de terugtocht begonnen of de lucht klaarde alweer helemaal op!!  Nou jaaaaaaa…. ;-)
Na deze wandeling hebben we nog enkele stopjes gemaakt langs de Little River. Daarna zijn we verder gereden om een 2de trail te gaan doen met de Spruce Falls als einddoel. Deze was minder lang dan de vorige, maarrr véél pittiger! Het was een redelijke klim zonder een écht wandelpad. Dus op sommige plekken was het redelijk steil over rotsen en boomwortels dus niet zo simpel. Maar we kregen er wél een pràchtige beloning voor in de plaats! Wauw! 

Er was ook bijna geen volk hier dus we konden in alle rust van deze mooie waterval genieten. 
Het park is tot hiertoe véél mooier dan verwacht, en het stadje waar we zitten is suuuuuperrustig. Als we 's avonds buiten zitten zie je op enkele auto's na, gewoonweg nìks en hoor je de krekels volop tsjirpen. En vuurvliegjes zitten er hier ook zag ik net. Ben eens benieuwd of we zo verwend gaan blijven worden? Het motel hebben we ook bijna volledig voor onszelf! 
Morgen gaan we raften op de Pigeon River dus dan krijgen we weer wat actie, whoohoo! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten